Dobrodošli u naš e-shop!

Pon. – Pet. Od 8 do 20h

Sub. Od 10 do 16h

+387 33 714 777

Pon. – Pet. Od 8 do 20h

Sub. Od 10 do 16h

+387 33 714 777
m Logo

O nama

Media Market d.o.o. je kompanija koja se bavi prodajom vrhunske informatičke opreme, te pružanjem inovativnih informatičkih usluga I servisa. Osnovana je 2004. godine u Sarajevu I trenutno je jedna od vodećih kompanija na bosanskohercegovačkom tržištu u ovom sektoru. Primarna djelatnost kompanije je uvoz, prodaja i servis novih i korištenih računara, računarske opreme, videonadzora i fiskalnih uređaja.

Naša misija je da svojom ponudom omogućimo potrošačima da na jednom mjestu pronađu povoljnu I kvalitetnu informatičku opremu. Udružujući se sa najboljim distributerima informatičke opreme I svakodnevnim ulaganjem u opremu I kadar, Media Market pruža najbolja informatička rješenja svojim kupcima. U našim poslovnicama u Sarajevu, Mostaru I Bijeljini možete pronaći novu I korištenu visokokvalitetnu informatičku opremu vodećih brendova kao što su: DELL, HP, LENOVO, PHILIPS, SAMSUNG, PRESTIGIO, ASUS, ACER, LG, AOC, LOGITECH, KINGSTON, SEAGATE, TP-LINK, HIKVISION i mnoge druge.

Najbolji dokaz da se naš trud I rad isplati je to što svakodnevno stotine kupaca odlaze iz naših poslovnica sa osmijehom, a činjenica da nam 95% kupaca ukazuje svoje povjerenje ponovnim dolaskom daje nam motiv da nastavimo još više da se trudimo.

Ozbiljan tržišni nastup I kvalitetnu uslugu prepoznale su I vodeće bosanskohercegovačke kompanije koje koriste naše usluge dugi niz godina. Kako biste bili sigurni da je odabir naše kompanije najbolji izbor pogledajte naše reference na kojima se nalaze samo neke od kompanija koje su nam ukazale svoje povjerenje.

Korisne stvari je krilatica koja najbolje opisuje naš odnos prema kupcima i poslu. Mi ne prodajemo samo računare i računarsku opremu, već stvari koje vrijede mnogo više - korisne stvari!

Naše Vrhunske Usluge

Media Market već više od 15 godina pruža vrhunsku uslugu svojim zadovoljnim kupcima.

done_all

Vrhunski kvalitet

Naši proizvodi renomiranih brendova, su pravljeni po najvišim standardima.

build

Besplatna dijagnistoka

Mi pružamo brz i pouzdan servis svim našim kupcima.

local_shipping

Dostava na kućnu adresu

Organizujemo usluge dostave proizvoda direktno na vaš prag.